welcom

Speli si usuci intr-o ora!

spalatorie haine, piatra-neamt, spalatorie haine cu fise, spalatorie self-service, curatatorie haine,

Curat Plus

Laundromat: Spălătorie de haine self-service la care poţi spăla şi usca o cantitate mare de rufe într-un timp foarte scurt!
 livrare spalatorie, haine la domiciliu, curatatorie haine acasa, curatatorie haine,

Curat Click

Un serviciu unic: preluare haine, spalare si livrare a doua zi, oriunde in Piatra Neamt!

Promptitudine, calitate si profesionalism

HAPPYcleaner este o spalatorie de haine situata in Piatra Neamt, usor de localizat si accesat: ne vei gasi în Mall Galleria. Poti ajunge la noi cu microbuzul, sau cu masina personala pentru care exista o parcare spatioasa. Masinile de spalat / uscat sunt noi, fabricate în Suedia si respecta cele mai inalte standarde de calitate pentru o masina de spalat de tip laundromat profesional. Capacitatea masinilor de spalat/uscat este de pana la 11 kg. Suntem mai mult decat o spalatorie de haine. De aceea, in timp ce astepti in zona de relaxare terminarea ciclului de spalare sau uscare poti accesa WiFi-ul nostru gratuit sau poti vizita alte magazine. Compania noastra este perfecta atat pentru tine, cat si pentru companiile locale ce sunt in cautarea unei spalatorii self service profesionala de haine.

Serviciile noastre se adapteaza perfect oricarei nevoi: Centrele de ingrijire a batranilor, Centrele pentru persoane fara adapost, Centrele de plasament pot incheia contracte pentru a beneficia de o extra-reducere de 10%. De asemenea, hotelurile, pensiunile, restaurantele sau centrele sportive pot incheia contracte cu noi pentru a beneficia de aceeasi reducere.

Despre

HAPPYcleaner este un brand românesc, o idee simplă si un concept inovativ pe piata serviciilor din Piatra Neamt. Lucrăm pentru îmbunatațirea și optimizarea muncii tale, punând la dispoziția dumneavoastra cele mai moderne tehnologii, servicii de calitate si personalizate. Conceptul este foarte răspândit în lume şi se bazează pe eficienţa şi rapiditatea maşinilor de spălat profesionale cu dozare automata (detergent, inalbitor si balsam) in functie de program. Acestea sunt ideale pentru cantităţi mari de rufe, plapumi, pilote, covoare de mici dimensiuni, carpete sau pur şi simplu pentru hainele de zi cu zi. Totul la preţuri mult mai mici decat la spălătoriile tradiţionale şi mult mai rapid. Conceptul spalatoriei este foarte simplu. Vii cu hainele, le pui în maşina de spălat, alegi programul dorit, platesti folosind fise, bancnote sau cardul şi în 35 de minute hainele tale sunt gata spălate. Pe lange serviciile de spalare, iti punem la dispozitie si uscatoarele noastre, in felul acesta, in 20 de minute hainele vor fi uscate. Pentru ca stim cat este de important timpul pentru tine, daca ne alegi, intr-o ora ai hainele spalate si uscate.


 

Pentru clientii nostri

Serviciul CURATPLUS este un serviciu self service accesibil oricui 7 zile din 7 in intervalul 9°°-21°°.

Utilizand serviciul CURATCLICK aveti posibilitatea de a lansa o comanda online (de pe site-ul nostru) sau prin intermediul telefonului (apeland sau lasand un mesaj pe whatsapp), iar de restul lucrurilor o sa ne ocupam noi.

Firma

Primavara Wash SRL
C.I.F.: 41089898
Numar de inregistrare: J27/606/2019
Capital Social: 500 RON

📌 Str. Stramutați, nr.28, Piatra Neamț, ROMÂNIA

+40737239818
info@happycleaner.ro


Cookie Policy Information