transport haine livrare haine curatare haine rapiditate rapid spalare rapida

Laundromat, la tine acasă în 24 de ore!.

Curat click

Laundromat la tine acasa in 24 h.

Spalat si uscat

spalat si uscat, uscatorie, spalat

de la

45 lei

plasa

O plasa de rufe.

Doua plase de rufe.

Trei plase de rufe.


Calcatorie

calcatorie, haine

de la

5 lei

pe articol

1-10 articole:

peste 10 articole:

lenjerie completa de pat:


Cum functioneaza?

Completezi formularul de mai jos şi îţi pregăteşti sacoşele cu haine, aşa cum îţi doreşti să fie spălate (max. 10kg/sacoşă). Personalul HAPPYcleaner NU va mai sorta suplimentar hainele, acestea fiind spălate exact cum le-ai sortat si predat.
În ziua ridicării comenzii, cu scurt timp înainte de intervalul orar selectat de tine, îţi dăm un e-mail/sms cu un interval exact în care şoferul nostru va ajunge la tine. Dacă nu te putem găsi între acele ore, poţi lua legătura cu noi şi vom stabili o altă perioadă.
Spălăm hainele în cadrul spălătoriei HAPPYcleaner şi călcăm doar acele articole pentru care ai solicitat acest lucru in scris la momentul predari lor.
Articolele vor fi livrate în ziua aleasa de tine. Vei primi un mesaj cu intervalul exact în care şoferul va ajunge la tine.
Serviciul este disponibil doar pe aria Municipiului Piatra Neamt.
Înainte de plasarea comenzii, te invităm să citesti cu atentie Termeni şi Condiţii noastre. Prin trimiterea formularului acceptati termenii si conditiile companiei privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Termeni si conditii
Datele cu caracter personal

Trimiti un mesaj de comanda pe Whatsapp sau e-mail

+40737239818
info@happycleaner.ro

Formular pentru comanda

Ora ridicare(intervalul 16:30- 18:30):

Modalitatea de plata:

Important

Tu alegi programul de spalare noi spalam si uscam.

Recomandăm intotdeauna clientilor nostri sa aleaga temperaturii de spălare în funcţie de indicaţiile producătorului, acestea sunt trecute pe etichetele hainelor, unde sunt regăsite informaţii despre temperatura maximă de spalare şi tipul de material din care sunt facute hainele. Se recomanda de fiecare dată respectarea acestor instrucţiuni. În cazul producerii transferului de culoare sau a unei decolorări, personalul HAPPYcleaner nu este responsabil!
Articolele sunt spălate şi uscate respectând sortarea realizată de catre client. Plasele de rufe nu se combină între ele sau cu altele din cadrul spălătoriei, ci sunt spălate mereu individual, indiferent de conţinut. În cazul în care sacoşa nu încape într-o singură maşină, vei fi contactat de către personalul nostru.
Articolele sunt uscate în uscător cu funcţia delicata (temperatura de uscare şi rotaţie redusă). Există însă articole ce nu pot fi uscate în uscătoare rotative, conform etichetei. Ai opţiunea să transmiţi personalului HAPPYcleaner, la momentul ridicării, faptul că doreşti ca anumite articole să fie lăsate afară din uscător şi livrate ude (împachetate separat). În caz contrar există riscul ca acestea sa se micşoreze!

Firma

Primavara Wash SRL
C.I.F.: 41089898
Numar de inregistrare: J27/606/2019
Capital Social: 500 RON

📌 Str. Stramutați, nr.28, Piatra Neamț, ROMÂNIA

+40737239818
info@happycleaner.ro


Cookie Policy Information